Khaterah Parwani

Khaterah Parwani

khaterahparwani

 

Talskvinde og juridisk rådgiver i ExitCirklen. Khaterah er en aktiv og visionær stemme i integrationsdebatten og arbejder i minoritetsmiljøer med særligt fokus på ligestilling.

Khaterah Parwani hjælper SIVIL med at løfte dagsordner på integrationsområdet og rådgiver inden for spørgsmål om ligestilling mellem kønnene og andre sociale udfordringer i minoritetsmiljøer rundt om i landet.

I 2015 modtog hun Suzanne Gieses mindelegat for sit arbejde for kønnenes lige rettigheder og muligheder. En ligestillingskamp, der handler om retfærdighed og solidaritet. Khaterah bidrager løbende til ligestillingsdebatten med fokus på minoritetsmiljøer, hvor hun aktivt løfter sløret for en række tabuer og problematikker.

Exitcirklen er Danmarks første samtalegrupper for piger og kvinder, der er udsat for psykisk vold, social kontrol og religiøs social kontrol.

Civilsamfundet og iværksætterånd i minoritetsmiljøer 
Khaterah kommer fra en familie, som på hendes mors side består af op til 70 iværksættere. Hun ved om nogen, at der findes en stærk iværksætterånd i mange af de danske minoritetsmiljøer. Det ønsker hun at bringe frem i lyset, så alle der har lysten og evnerne får muligheden for at bidrage til det danske samfund.  Khaterah lægger stor vægt på, at civilsamfundet og virksomhederne går forrest og baner vejen sammen med gode forbilleder og mentorer.

 

Khaterah Parwani kan følges her:

LinkedIn: @KhaterahParwani

Twitter: @Khaterahparwani

ExitCirklen

 

Tilbage